RSS

Yhdet vielä ja sitten lasku!

14 Maa

En tiedä kummasta kärsin enemmän päänsärystä villin viikonlopun jälkeen vai omantunnontuskista, kun en saanut juurikaan mitään aikaiseksi sunnuntaina. Yritystä oli, mutta voimat eivät vain riittäneet. Sen puoleen suomenkielinen blogini jää nyt tyngäksi, eikä sanomani ole järin mieltä valaisevaa. Puristin kaiken mitä puristettavissa oli englanninkieliseen versioon.

Välillä on hyvä ottaa löysinrantein ja kunulut viikonloppuni oli vauhdikas ja hauska, mutta se päättyi raiteilta suistuneen junan tavoin väistämättä pusikkoon. Yritin parantaa huonoa omaatuntoani siivoilemalla viikonlopun jälkiä, mutta krapulaisen herkässä  mielentilassa ajatukseni suuntautuivat Japanin maajäristykseen, sen uhreihin ja jälkien raivaamiseen. Ei siis mitekään mieltä ylentävää pohdintaa. Päinvastoin aloin päänsäryn lisäksi potea ihmiselon epävarmuuden tuskaa. Onko millään mitään väliä, kun aikamme maan päällä kuitenkin kestää vain silmänräpäyksen verran? Ja tsunamien kaltaiset luonnonmullistukset voivat pyyhkäistä meidät hetkessä pois maailmankartalta. Siivoilun lomassa seurasin BBC:n uutiskanavalta suoraa lähetystä Japanin tuhoalueilta. On vaikeata käsittää järistyksen ja tsunamin laajuutta. Ylikriittisessä mielentilassani minua alkoi myös ärsyttämään jatkuva uutistulva tsunamista ja sen jälkiseurauksista. Uutiset alkoivat tuntua mässäilyltä toisten epäonnella.

Siivouksen ja krapulan uuvuttamana lössähdin vihdoin sohvalle ja käytin mitä sunnuntaista oli jäljellä DVD:n katseluun. Samalla päätin, että ensi kerralla yritän ainakin pyytää sen laskun ettei minun tarvitsisi tuntea ainakaan vähään aikaan tuskaa koko maailmankaikkeuden puolesta!

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 14/03/2011 Kategoria/t: Postaweek2011

 

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: